Kategori - Reuni, Prancis

Plancongan & Pariwisata anyar saka Reunion, Prancis.
Pulo Réunion, sawijining departemen Prancis ing Samodra India, misuwur amarga interior vulkanik, alas udan, terumbu karang lan pantai. Tengara sing paling apik yaiku Piton de la Fournaise, sawijining gunung geni aktif sing bisa munggah 2,632m (8,635 kaki). Piton des Neiges, sawijining gunung geni sing wis punah, lan 3 kaldera Réunion (amfiteater alam sing dibentuk dening gunung geni sing ambruk), uga tujuan sing menek.