Kategori - Warta lelungan Slowakia

Berita plancongan & pariwisata Slowakia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Slowakia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Slowakia. Informasi Plancongan Bratislava. Slowakia, kanthi resmi Républik Slowakia, minangka negara sing ora dikunci landhesan ing Eropa Tengah. Watesan karo Polandia ing sisih lor, Ukraina ing sisih wétan, Hungaria ing sisih kidul, Austria ing sisih kulon, lan Republik Ceko ing sisih Lor-kulon. Wilayah Slowakia udakara 49,000 kilometer persegi lan umume pagunungan.