Kategori - Berita lelungan Slovenia

Berita pariwisata & pariwisata Slovenia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Slovenia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Slovenia. Informasi Ljubljana Travel. Slovenia, sawijining negara ing Eropa Tengah, misuwur amarga pagunungan, resort ski lan tlaga. Ing Danau Bled, sawijining tlaga glasial sing dipangan dening sumber banyu panas, kutha Bled ngemot pulau sing ditutupi gereja lan istana abad tengahan. Ing Ljubljana, ibukutha Slovenia, fasad barok dicampur karo arsitektur pribumi Jože Plečnik abad kaping 20, sing Tromostovje (Jembatan Triple) sing apik banget kalebu Kali Ljubljanica sing mlengkung.