Kategori - Warta lelungan Swedia

Warta lelungan & pariwara Swedia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Swedia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Swedia. Informasi Perjalanan Stockholm. Swedia minangka negara Skandinavia kanthi ewonan pulau pesisir lan tlaga dharatan, bebarengan karo alas boreal lan gunung sing glaci. Kutha utamane, ibukota wétan Stockholm lan kidul-kulon Gothenburg lan Malmö, kabeh pesisir. Stockholm dibangun ing 14 pulau. Nduweni luwih saka 50 kreteg, uga kutha lawas abad pertengahan, Gamla Stan, istana kerajaan lan museum kayata open-air Skansen.