Kategori - Berita Pariwisata lan Pariwisata Tanzania

Tanzania Pariwara & warta pariwisata kanggo profesional turisme, pengunjung ing Tanzania.

Warta sing cocog kanggo lelungan, keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Tanzania.

Dar es Salaam lan Tanzania Travel lan informasi pengunjung.
Tanzania minangka negara Afrika Wétan sing misuwur amarga wilayah alas sing jembar. Dheweke kalebu dataran Taman Nasional Serengeti, sawijining Mekkah safari sing dipanggoni game "limang gedhe" (gajah, singa, macan tutul, kebo, badhak), lan Taman Nasional Kilimanjaro, papane gunung paling dhuwur ing Afrika. Offshore dununge pulo tropis Zanzibar, kanthi pengaruh Arab, lan Mafia, kanthi taman laut yaiku hiu paus lan terumbu karang.