Kategori - Warta lelungan Tunisia

Warta pariwisata & pariwisata Tunisia kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Tunisia. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Tunisia. Informasi Tunis Travel. Tunisia minangka negara Afrika Lor sing wewatesan karo Laut Mediterania lan Gurun Sahara. Ing ibukutha, Tunis, Museum Bardo nduwe pameran arkeologi wiwit mozaik Roma nganti seni Islam. Kutha madinah kutha kasebut kalebu Masjid Al-Zaytuna sing akeh banget lan souk sing berkembang. Ing sisih wétan, situs Carthage kuno nampilake Bathin Antonine lan reruntuhan liyane, uga artefak ing Museum Nasional Carthage.