Kategori - Warta lelungan Uganda

Warta perjalanan & pariwisata Uganda kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Uganda. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Uganda. Informasi Wisata Kampala. Uganda minangka negara sing ora duwe landasan ing Afrika Wétan sing lanskap sing beda-beda kalebu Pegunungan Rwenzori sing ditutup salju lan Danau Victoria sing jembar. Margasatwa sing akeh kalebu simpanse uga manuk langka. Taman Nasional Bwindi Impenetrable Remote minangka papan perlindungan gunung gorila sing misuwur. Taman Nasional Murchison Falls ing sisih lor-kulon misuwur amarga banyu terjun lan satwa sing dawane 43 m kayata hippos.