Kategori - Warta USA

Warta perjalanan & pariwara USA

Apa sing penting kanggo Pariwisata Amerika, Pemangku kepentingan lan pejabat. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar saka Amerika Serikat.

Warta lokal lan nasional mindhah industri pariwisata lan pariwisata ing AS
AS minangka negara sing ana 50 negara sing ngliputi Amerika Utara, kanthi Alaska ing sisih lor-kulon lan Hawaii melu ngarsane bangsa kasebut menyang Samodra Pasifik. Kutha-kutha utama Pantai Atlantik yaiku New York, pusat keuangan lan budaya global, lan ibukutha Washington, DC. Metropolitan Midwestern Chicago misuwur amarga arsitektur sing berpengaruh lan ing pesisir kulon, Hollywood Los Angeles misuwur amarga nggawe film.

>