Kategori - Warta lelungan Vanuatu

Warta lelungan & pariwisata Vanuatu kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Vanuatu. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Vanuatu. Informasi Plancongan Port Vila. Kutha Vatikan, sawijining negara kutha sing diubengi Roma, Italia, minangka markas Greja Katulik Roma. Papan dununge kanggo Paus lan seni rupa lan arsitektur sing apik. Museum Vatikan duwé patung-patung Romawi kuno kayata "Laocoön lan Putrané" sing misuwur uga fresko Renaissance ing Ruangan Raphael lan Kapel Sistine, sing misuwur kanthi plafon Michelangelo.