Kategori - Berita perjalanan Brunei

Berita Pariwisata & Pariwisata Brunei kanggo para pengunjung. Brunei minangka negara cilik ing pulau Kalimantan, ing 2 bagean sing beda diubengi karo Malaysia lan Laut China Selatan. Kondhang amarga pesisir lan alas tropis biodiverse, akeh sing dilindhungi ing cadangan. Ibukutha, Bandar Seri Begawan, dadi omahé masjid Jame'Asr Hassanil Bolkiah sing mewah lan 29 kubah emas. Ibukota Istana Nurul Iman sing gedhe yaiku kediaman sultan sing mrentah Brunei.