Kategori - Berita perjalanan Bahrain

Bahrain, kanthi resmi minangka Kerajaan Bahrain, minangka negara berdaulat ing Teluk Persia. Negara pulau kasebut kalebu nusantara cilik sing pusaté ing sacedhake Pulo Bahrain, dununge ing antarane semenanjung Qatar lan pesisir sisih wétan Arab Saudi, sing ana gandhengane karo Causeway Raja Fahd 25 kilometer.