Kategori - Warta Perjalanan Inggris

Berita plancongan & pariwisata Inggris kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Inggris. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Inggris. Informasi Plancongan London. Inggris, sing kasusun saka Inggris, Skotlandia, Wales lan Irlandia Lor, minangka negara pulau ing Eropa sisih Lor-Kulon. Inggris - papan kelairan Shakespeare lan The Beatles - minangka ibukutha, London, pusat keuangan lan budaya sing pengaruh global. Inggris uga dadi situs Neolithic Stonehenge, spa Romawi Bath, lan universitas umur pirang-pirang taun ing Oxford lan Cambridge.