Kategori - Berita travel Namibia

Berita Wisata & Pariwisata Namibia kanggo para pengunjung. Namibia, sawijining negara ing sisih kidul-kulon Afrika, dibedakake karo Gurun Namib ing sadawane pesisir Samodra Atlantik. Negara kasebut minangka papan kanggo satwa sing beda-beda, kalebu populasi cheetah sing signifikan. Ibukutha, Windhoek, lan kutha pesisir Swakopmund ngemot bangunan jaman kolonial Jerman kayata Windhoek's Christuskirche, dibangun ing taun 1907. Ing sisih lor, wajan uyah Taman Nasional Etosha nggambar game kalebu badhak lan jerapah.