Kategori - Warta lelungan Pakistan

Berita plancongan & pariwisata Pakistan kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Pakistan. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Pakistan. Informasi Wisata Islamabad. Pakistan, kanthi resmi Republik Islam Pakistan, minangka negara ing Asia Kidul. Minangka negara nomer lima paling padunung ing donya kanthi pedunung luwih saka 212.7 yuta jiwa. Ing wilayah kasebut, negara kasebut minangka negara paling gedhe nomer 33, sing jembarake 881,913 kilometer persegi.