Kategori - St.Maarten

Berita Pariwisata & Pariwisata St.Maarten. Saint Martin minangka bagean saka Pulo Leeward ing Segara Karibia. Iki kalebu 2 negara sing beda-beda, dipisahake ing sisih Prancis sisih lor, sing diarani Saint-Martin, lan sisih Walanda sisih kidul, Sint Maarten. Pulo iki minangka papan kanggo pesisir resort lan teluk cilik sing sepi. Iki uga misuwur amarga panganan fusi, hiburan wengi lan toko tanpa pajak sing adol perhiasan lan minuman keras.