Kategori - Warta lelungan Barbados

Barbados minangka pulo Karibia sisih wétan lan negara Komanwel Inggris sing independen. Ibukutha Bridgetown minangka pelabuhan kapal pesiar kanthi bangunan kolonial lan Nidhe Israel, papan pangibadah sing diadegake ing taun 1654. Ing sacedhake pulo kasebut ana pantai, kebon botani, formasi Gua Harrison, lan omah perkebunan abad ke-17 kaya St. Nicholas Abbey. Tradhisi lokal kalebu teh sore lan jangkrik, olahraga nasional.