Kategori - Warta lelungan Bolivia

Berita Pariwisata & Pariwisata Bolivia kanggo para pengunjung. Bolivia minangka negara ing Amerika Selatan tengah, kanthi macem-macem wilayah sing kalebu Pegunungan Andes, Gurun Atacama lan hutan hujan Amazon Basin. Ing luwih saka 3,500m, ibukutha administratif, La Paz, lenggah ing dataran tinggi Andes 'Altiplano kanthi gunung salju sing ditutup salju. Illimani ing latar mburi. Ing sacedhake Danau Titicaca sing alus kaca, danau paling gedhe ing bawana, mbatesi tapel wates karo Peru.