Kategori - Warta lelungan Botswana

Berita Plancongan & Pariwisata Botswana kanggo para pengunjung. Botswana, sawijining negara sing ora duwe landa ing Afrika Kidul, duwe lanskap sing ditemtokake dening Gurun Kalahari lan Delta Okavango, sing dadi habitat kewan sing subur nalika banjir musiman. Cagar Game Kalahari Tengah sing akeh banget, kanthi lembah kali sing fosil lan padang rumput sing akeh, dadi akeh kewan kalebu jerapah, cheetah, hyena, lan segawon liar.