Kategori - Warta perjalanan Swiss

Warta perjalanan & pariwisata Swiss kanggo para wisatawan lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Swiss. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Swiss. Informasi Wisata Zurich. Swiss minangka negara Eropa Tengah sing pegunungan, papane akeh tlaga, desa lan pucuk Pegunungan Alpen. Kutha-kutha kasebut ngemot kwartal abad pertengahan, kanthi landmark kayata menara jam Zytglogge ibukota Bern lan jembatan kapel kayu Lucerne. Negara kasebut uga misuwur kanthi resort ski lan jalur hiking. Perbankan lan keuangan minangka industri utama, lan jam tangan lan coklat Swiss misuwur ing saindenging jagad.