Kategori - Kabar lelungan Kosta Rika

Costa Rica minangka negara Amerika Tengah sing rame lan jembar kanthi pesisir ing Karibia lan Pasifik. Sanajan ibukutha San Jose, dadi papan kanggo institusi budaya kayata Museum Emas Pra-Columbian, Costa Rica dikenal amarga pesisir, gunung geni, lan biodiversitas. Kira-kira seprapat ing wilayah kasebut digawe saka alas sing dilindhungi, dikepengake karo satwa kalebu kera laba-laba lan manuk quetzal.

>