Kategori - Warta lelungan Irak

Berita Plancongan & Pariwisata Irak kanggo para pengunjung. Irak, kanthi resmi Republik Irak, minangka negara ing Asia Kulon, wewatesan karo Turki ing sisih lor, Iran ing sisih wétan, Kuwait ing sisih kidul, Arab Saudi ing sisih kidul, Yordania ing sisih kidul-kulon lan Siria ing sisih kulon. Ibukutha, lan kutha paling gedhe, yaiku Baghdad