Kategori - Berita perjalanan Jamaika

Warta perjalanan & pariwisata Jamaika kanggo para plancong lan profesional plancongan. Jamaika, negara pulau Karibia, duwe topografi gunung sing subur, alas udan lan pesisir garis karang. Akeh resor kabeh kalebu ing Montego Bay, kanthi arsitektur kolonial Inggris, lan Negril, sing misuwur kanthi lokasi nyilem lan snorkeling. Jamaika misuwur minangka papan kelairan musik reggae, lan ibukuthane Kingston minangka papan dununge Museum Bob Marley, khusus kanggo penyanyi misuwur.

>