Kategori - Warta lelungan Kazakhstan

Berita Pariwisata & Pariwisata Kazakhstan kanggo para pengunjung. Kazakhstan, sawijining negara Asia Tengah lan tilas republik Soviet, wiwit saka Segara Kaspia ing sisih kulon nganti Pegunungan Altai ing tapel wates sisih wétan karo China lan Rusia. Metropolis paling gedhe, Almaty, minangka pusat perdagangan sing wis ana ing tengene kalebu Katedral Ascension, greja Orthodok Rusia era tsarist, lan Museum Negara Tengah Kazakhstan, nampilake ewonan artefak Kazakh.

>