Kategori - Berita perjalanan Mauritania

Berita Pariwisata & Pariwisata Mauritania kanggo para pengunjung. Mauritania, kanthi resmi Republik Islam Mauritania, minangka negara ing Afrika Lor Kulon. Iki minangka negara berdaulat paling gedhe nomer sewelas ing Afrika lan wewatesan karo Samodra Atlantik ing sisih kulon,…