Kategori - Warta lelungan Suriah

Berita plancongan & pariwisata Siria kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Suriah. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Suriah. Informasi Wisata Damaskus. Suriah, kanthi resmi Republik Arab Siria, minangka negara ing Asia Kulon, wewatesan karo Libanon ing sisih kidul-kulon, Laut Mediterania ing sisih kulon, Turki ing sisih lor, Irak ing sisih wétan, Yordania ing sisih kidul, lan Israel ing sisih kidul-kulon.