Kategori - Warta lelungan Selandia Baru

Warta plancongan & pariwisata Selandia Anyar kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Selandia Baru. Selandia Baru minangka negara pulau berdaulat ing sisih kidul-kulon Samodra Pasifik. Negara kasebut duwe rong landasan utama - Pulo Lor, lan Pulo Kidul - lan udakara 600 pulau cilik. Jembar tanah 268,000 kilometer persegi