Kategori - Puerto Rico

Warta Pariwisata Puerto Rico. Puerto Rico minangka pulo Karibia lan wilayah AS sing ora ana gandhengane kanthi pemandangan gunung, air terjun lan alas tropis El Yunque. Ing San Juan, ibukutha lan kutha paling gedhe, wilayah Isla Verde dikenal amarga strip hotel, bar pantai lan kasino. Lingkungan Old San Juan nduweni bangunan kolonial Spanyol warna-warni lan El Morro lan La Fortaleza, benteng-benteng sing umure wis pirang-pirang atus taun kepungkur.