Kategori - Warta lelungan Singapura

Warta perjalanan & pariwisata Singapura kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Singapura. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Singapura. Informasi Wisata Singapura. Singapura, sawijining negara kutha ing sisih kidul Malaysia, minangka pusat finansial global kanthi iklim tropis lan pedunung akeh budaya. Inti koloniale pusat ing Padang, lapangan jangkrik wiwit taun 1830an lan saiki diapit bangunan-bangunan megah kayata Balai Kota, kanthi 18 kolom Korinta. Ing sekitar taun 1820, Chinatown madeg ing Kuil Religi Budha Gigi abang lan emas, dikandhani minangka untu Buddha.