Warta cepet USA

Dina Pramugari Internasional: Hotel Wyndham Ngenalake "ExtraMile"

Inisiatif "Extra Mile" anyar kanggo nuduhake dhukungan lan rasa syukur ing tengah-tengah kedadeyan sing saya tambah akeh.

Penumpang sing ora sopan. Penerbangan oversold. Cuaca tundha. Ing taun apa wae, pramugari ndeleng lan ngatasi kabeh. Saiki, sakdurunge musim lelungan musim panas sing sibuk, Wyndham®—merek sing jenenge perusahaan franchising hotel paling gedhe ing donya—ngupaya nuduhake apresiasi marang responden pertama penerbangan kanthi inisiatif "Extra Mile" anyar saka merek kasebut.

Digawe kanthi kolaborasi karo kapribaden TV lan mantan pramugari, Lauren Lane, tanggal 31 Mei 2022—Hari Pramugari Internasional—Wyndham bakal ngrayakake pramugari nalika mlebu ing hotel-hotel pilihan ing saindenging AS, ngagetake lan nyenengake dheweke kanthi kertu hadiah $10 kanggo pengecer populer kaya Starbucks® lan Amazon®, nalika liyane bakal nampa free akhir minggu Tetep ing hotel Wyndham pilihan sing. Kabeh hadiah bakal dianugerahi ing bentuk poin Wyndham Rewards®, kanthi 1,000 hadiah sing bakal diwenehake.

"Anggota tim Wyndham kita terus-terusan mlaku luwih akeh lan padha karo mitra lelungan ing langit, mula akeh sing dadi titik sentuhan pertama ing perjalanan tamu menyang kita," ujare Jurgen Schafers, pimpinan lan wakil merek Wyndham. presiden operasi. "Kanthi ewonan petugas sing tetep ing Wyndham, asring ana ing antarane rute, iki minangka cara kanggo matur nuwun lan menehi ngerti yen kita ngurmati kabeh sing ditindakake."

Inisiatif Extra Mile Wyndham diwiwiti kanthi kenaikan pirang-pirang taun ing insiden sing ana gandhengane karo lelungan udara, sing mung ing taun kepungkur mundhak luwih saka 112%, miturut Administrasi Penerbangan Federal.

"Dadi pramugari bisa dadi pakaryan sing ora ana gunane. Rasa ora duwe pamrih, tenang lan percaya diri sing ditindakake dening wong lanang lan wadon iki asring diabaikan, "ujare Lane. "Mulane aku milih gabung karo Wyndham ing inisiatif iki. Iki minangka individu sing saben dina, ngatasi tantangan lan kasusahan kanggo menehi pengalaman sing luar biasa supaya para wisatawan tetep aman. Padha pantes dirayakake, lan aku seneng banget amarga bantuan saka Wyndham, kita bisa nindakake iki.

Nglengkapi hadiah ing properti ing hotel-hotel kasebut, Wyndham uga nampa nominasi online kanggo ngenali pramugari sing luwih pantes kanthi nginep 7-wengi ing hotel Wyndham (kasedhiya ing bentuk poin Wyndham Rewards) ditambah karo siji taun gratis. upgrade kanggo anggota Wyndham Rewards Diamond, kang kalebu tunjangan kaya free WiFi, mriksa-in awal, checkout pungkasan, upgrade Suite, upgrade mobil rental lan liyane.

Saiki nganti 31 Mei 2022, sing pengin nyalonake kanca, anggota kulawarga, rekan kerja - utawa malah awake dhewe - bisa ngirim esai cendhak paling ora 100 tembung menyang [email dilindhungi]. Kiriman kudu menehi jendela babagan carane pramugari wis entuk mil ekstra kanggo nyedhiyakake layanan sing luar biasa kanggo penumpang. Entri kudu tundhuk karo aturan resmi lan kudu nyakup foto pramugari kanthi seragam, jeneng lengkap lan alamat email pramugari lan pramugari, lan panggonan residensi pramugari (kutha lan negara bagian) lan jeneng maskapai.

Wyndham bakal milih pramugari sing menang saka kabeh nominasi ing utawa kira-kira tanggal 17 Juni 2022. Ora perlu tuku kanggo mlebu, lan kira-kira rega eceran hadiah kasebut $1,050. Supaya bisa nampa salah sawijining hadiah ing properti merek nalika check-in, tamu kudu dadi kru maskapai sing aktif lan duwe reservasi aktif tanggal 31 Mei 2022 ing lokasi sing melu. Kertu kasedhiya ing panyuwunan lan gifting ing discretion saka tim manajemen saben hotel nalika Penyetor kasedhiya.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

Ninggalake Komentar