Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Plancongan Bisnis Industri Hospitality Italia Rapat (MICE) Pariwisata News Wire Plancongan Trending

Ijol-ijolan Pariwisata Internasional ing Italia Mbalik Kuwat Tinimbang

BIT 2022 - Pertukaran Pariwisata Internasional dening Fiera Milano bakal dianakake wiwit 10-12 April 2022, lan bakal menehi ringkesan rinci babagan sektor kasebut lan kesempatan bisnis paling apik kanggo lelungan.

Telung area pameran

Bit bali kuwat saka tau bebarengan operator kanggo ngancani wong-wong mau ing pilihanipun. Itinerary pameran dipérang dadi telung wilayah. Nyawa bakal ngusulake pasokan lan permintaan pariwisata nasional lan internasional lan bakal menehi gambaran umum babagan tujuan sing paling populer lan uga sing bakal ditemokake lan bakal ditemokake. Desa MICE, wilayah kapentingan kanggo panuku ndhuwur lan operator tur, bakal kurban konferensi kanggo nganyari sing njamin comfort lan safety maksimum ing lelungan bisnis. Jantung teknologi BIT bakal dipamerake ing BeTech wilayah, ngendi avant-garde sektor bakal kasedhiya kanggo perusahaan paling apik karo layanan bisnis lan jaringan.

Jadwal acara

Wilayah pameran kasebut bakal digabungake karo papat wilayah makro tradisional: Lelungan Pangan, Lab Wisata, Topik Panas, lan Teknologi Perjalanan. Iki ditambahake wilayah Kelestarian anyar, masalah sosial lan lingkungan sing ngliwati kabeh wilayah. Food Travel bakal menehi hasil karo pangan lan anggur sustainable kanggo nambah wilayah. Topik panas bakal ngatasi peluncuran pariwisata maneh ing skenario pasca-pandemi, lan Lab Travel bakal nambah profesionalisme operator sing luwih gedhe. Travel Tech bakal nduduhake kepiye alat teknologi anyar ndhukung operator, njamin keamanan maksimal lan njaga kelestarian ekonomi. Salah sawijining tema utama yaiku Inovasi Branding.

Bakal ana Dhiskusi Khusus BIT lan rapat karo para ahli sing duwe wewenang.

Lazio minangka gol lengkap

Tujuan Lazio njawab pitakonan turis lan nawakake petualangan sing ora bisa dilalekake. Nyatane, Valentina Corrado, anggota dewan kanggo pariwisata, panguwasa lokal, keamanan kutha, polisi lokal, lan simplifikasi administratif wilayah kasebut, nyatakake: "Kita duwe faktor atraksi sing ora bisa ditiru: situs UNESCO, pariwisata olahraga lan fitness-wellness, tawaran panganan lan anggur. katering sing dibintangi, acara utama, lan pesta sing populer.

Ngelingi tujuan turis ing taun 2021, dheweke nambahake: "Turis wis teka ing pesisir Lazio, nalika kita mikir babagan inisiatif kanggo kutha-kutha seni, sing paling akeh kena pengaruh saka pandemik."

Miturut riset wiwit Januari 2022 dening Bookiply, ing antarane pimpinan manajemen sewa wisata, wilayah Tuscany minangka tujuan paling populer nomer telu ing Italia. Nalika ing rong taun pungkasan wis ana utamané pesenan menit pungkasan, taun iki wis ing Januari setengah saka omah-omahé liburan dipesen kanggo Agustus 2022. Tandha liya saka vitalitas pasar ing Italia yaiku kenaikan 28% ing rega rata-rata. omah liburan.

Kaya biasane, BIT terus-terusan ngawasi pasar kanggo menehi operator kesempatan bisnis sing paling janjeni. Kanthi pikiran iki, wiwit Minggu, 10 April, nganti Selasa 12 April 2022, acara kasebut bakal menehi solusi sing paling menarik kanggo pangguna pungkasan kanggo lelungan sing luar biasa.

Gambar duweni bit.fieramilano.it

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

Share to...