Canada Warta cepet

Investasi penting ing Bandara Moosonee

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Minangka negara paling gedhe nomer loro ing donya, bandara Kanada mbantu supaya komunitas tetep nyambung saka pesisir menyang pesisir menyang pesisir. Ing ndhuwur iki, bandara lokal uga ndhukung layanan udara penting kalebu resupply masyarakat, ambulans udhara, search and rescue, lan respon geni alas.

Dina iki, Menteri Perhubungan, Omar Alghabra, ngumumake yen Pamrentah Kanada nggawe investasi safety penting ing Bandara Moosonee.

Liwat Program Bantuan Modal Bandara Transport Canada, Pamrentah Kanada nyedhiyakake bandara kanthi luwih saka $700,000 kanggo instalasi pager kontrol satwa, kanggo tuku tester gesekan landasan pacu lan kanggo penyapu sing digunakake kanggo mbusak es lan salju.

Pendanaan iki bakal njamin operasi bandara sing aman lan dipercaya kanggo komunitas ing lan sekitar Moosonee, lan priksa manawa dheweke duwe akses menyang barang-barang penting sing dibutuhake.

penawaran

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

"Dadi negara paling gedhe nomer loro ing donya, bandara negara kita duwe peran penting kanggo mesthekake komunitas tetep nyambung karo siji liyane lan layanan penting. Investasi kaya iki ing Bandara Moosonee bakal mesthekake yen warga ing lan sekitare Moosonee bisa lelungan kanthi gampang, amarga alasan pribadi utawa bisnis, lan terus entuk akses menyang layanan kesehatan lan barang kritis. Nalika kita wiwit pulih saka pandemi COVID-19, njamin bandara tetep kuwat bakal mbantu kita netepi janji kanggo mbangun komunitas sing luwih aman lan kuwat.

Ingkang Sinuhun Omar Alghabra 
Menteri Perhubungan

Cepet Facts

  • Kaya sing diumumake ing Pernyataan Ekonomi Musim Gugur 2020, Program Bantuan Modal Bandara nampa top-up pendanaan sepisan $ 186 yuta sajrone rong taun.
  • Pernyataan Ekonomi Musim Gugur 2020 uga ngumumake ekspansi sementara kanggo Program Bantuan Modal Bandara kanggo ngidini bandara Sistem Bandara Nasional kanthi kurang saka siji yuta penumpang taunan ing 2019 kanggo njaluk pendanaan ing Program kasebut ing 2021-2022 lan 2022-2023.
  • Wiwit Program Bantuan Modal Bandara diwiwiti ing 1995, Pamrentah Kanada wis nandur modal luwih saka $ 1.2 milyar kanggo 1,215 proyek ing 199 bandara lokal, regional lan National Airports System ing saindenging negara. Proyek sing didanai kalebu ndandani / rehabilitasi landasan pacu lan taxiway, paningkatan lampu, tuku peralatan ngresiki salju lan kendaraan pemadam kebakaran uga nginstal pager kontrol satwa.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Dmytro Makarov

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...