Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Investment Italia News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Trending

Ita Airways lan Certares dana saiki rencana industri

gambar duweni saka winterseitler saka Pixabay

Tenggat wektu kanggo negosiasi privatisasi Ita Airways karo Perbendaharaan sing dituduhake dening dana AS Certares Management LLC wis ana.

Rencana industri sing dikembangake dening dana kasebut, sing tujuane kanggo miwiti maneh operator kasebut, saiki kudu dievaluasi lan ditutup tanggal 15 September 2022.

Rencana Certares nyedhiyakake 1,500 nyewa kanggo 2023 lan 100 pesawat ing armada nglawan 63 rute saiki lan anyar menyang Amerika Utara (Toronto, Washington, Chicago), Amerika Selatan, Afrika, lan Asia. Dana kasebut bakal melu Air France kanthi 9.9% lan Delta Air Lines kanthi 10%.

Miturut "Il Messaggero saben dina," Certares yakin manawa proposal kasebut optimal kanggo pangembangan ITA kanthi pangarep-arep bisa ngetrapake prestasi perjanjian definitif lan naleni. Kanggo alasan iki, dheweke bakal kerja bareng karo Kementerian Harta Karun lan Keuangan (MEF), karo Ita, lan mitra dhewe saka konsorsium Delta lan Air France-KLM.

Ing babagan lapangan kerja, simpul kira-kira 3,000 karyawan sing tetep metu saka CIG (dana umum khusus - Cassa Integrazione Guadagni - digunakake kanggo nglindhungi penghasilan buruh), sing 1,000 bakal umur pensiun, isih kudu ditanggulangi. . Tekane anggota anyar bisa milih relokasi, paling ora sing FIT-CISL (Federation of Italian Transport Workers) lan organisasi serikat pekerja liyane.

Sawise negosiasi rampung, Perbendaharaan bisa mlebu memorandum pangerten sing prasaja karo Certares lan sekutu utawa ngrampungake penandatanganan rong kontrak - sing pisanan karo tuku lan adol nyata lan liyane kanthi persetujuan antarane pemegang saham.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Syarat privatisasi Ita Airways

MEF ngumumake yen dheweke mutusake ITA kanggo miwiti "negosiasi eksklusif karo konsorsium sing dibentuk dening Certares Management LLC, Delta Airlines Inc., lan Air France-KLM SA, sing tawaran kasebut dianggep luwih selaras karo tujuan sing disetel, nambahake. yen "sawise kesimpulan saka negosiasi eksklusif, perjanjian sing mengikat mung bakal ditandatangani yen isine lengkap kanggo pemegang saham umum."

Terusake saka MEF tundhuk karo konsorsium karo Keputusan Presiden Dewan Menteri (DPCM) Februari 2021, sing menehi idin kanggo privatisasi Ita Airways Kab.

Telung aspèk penting kanggo ITA Airways, saliyane financial, disorot sak sawetara pangrungon parlementer dening Menteri Ekonomi, Daniele Franco, padha: dimensi industri, kanthi tujuan kanggo duwe perusahaan ngalangi lan duwe bathi; prospek pertumbuhan perusahaan, kanthi akses menyang pasar strategis lan operasi jarak jauh sing dianggep penting; lan pangembangan lapangan kerja sing berkualitas lan lestari.

Konsorsium, dianggep, bakal ninggalake Perbendaharaan paling 40% saham lan hak milih presiden perusahaan lan veto tartamtu "pilihan strategis," ngandika sumber Reuters. Pers indiscretions ing sirkulasi ngandika tawaran saka 600 yuta euro marang 60% saham lan karo peran luwih aktif saka Kamentrian Ekonomi, kang bakal nahan saham karo 40% hak voting lan swara ing pilihan tombol kanggo pembangunan mangsa.

ITA mabur menyang India

Sanajan fibrilasi sing ana gandhengane karo privatisasi, Ita Airways ngembangake jaringan jarak jauh kanthi woro-woro wiwitan sambungan langsung menyang India.

Wiwit 1 September, nyatane, maskapai Italia wis mbukak dodolan kanggo penerbangan anyar sing bakal nyambungake Bandara Fiumicino Roma menyang Bandara Internasional Indira Gandhi ing New Delhi.

Sambungan anyar kasebut bakal dioperasikake nganggo Airbus A330 generasi paling anyar, kanthi frekuensi 3 mingguan saben Senin, Rebo, lan Setu wiwit tanggal 3 Desember 2022.

Saliyane India, inovasi musim dingin liyane saka operasi Ita Airways yaiku wiwitan operasi kanggo Maladewa kanthi penerbangan langsung antarane Roma lan Malé sing uga bakal diwiwiti ing Desember 2022.

Kasunyatan babagan Certares

Didegake ing 2012 dening Michael Gregory O'Hara, dana Certares nglumpukake tim ekuitas pribadi lan profesional operasi kanthi pengalaman investasi, transaksi lan manajemen. Kanthi aset $10.2 milyar sing dikelola, Certares nganakake bisnis investasi sing fokus ing lelungan lan pariwisata, perhotelan, bisnis, lan layanan konsumen. Certares nduwe saham ing perusahaan sing adol lelungan utawa layanan kayata American Express, Global Business Travel, Tripadvisor, Hertz, lan agensi perjalanan mewah ing Amerika Serikat. Nilai pasar luwih saka US $ 10 milyar.

Certares saiki duwe 3 kantor: kantor utama ing Madison Avenue ing New York, siji ing Luxembourg, lan siji ing Via dei Bossi, ing Milan.

O'Hara sadurunge dadi CEO saka grup investasi khusus JPMorgan Chase, uga CEO One Equity Partners, lengen ekuitas pribadi JP Morgan. Dheweke uga dadi presiden American Express Global Business Travel lan Hertz Global Holdings. O'Hara uga ana ing dewan direksi Desain Kendaraan Singer, TripAdvisor, lan World Travel & Tourism Council.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...