Italia Warta cepet

Grup Pameran Italia: Bisnis saiki berkembang

IEG - Grup Pameran Italia, perusahaan sing kadhaptar ing Euronext Milan, nutup telung wulan pisanan 2022 kanthi apik. Mung bubar, nyatane, Dewan Direksi IEG nyetujoni laporan manajemen interim tanggal 31 Maret 2022 sing ngluwihi pangarepan.

Penghasilan udakara EUR 38 yuta, mundhak EUR 35.6 yuta dibandhingake kuartal pertama 2021 nalika acara kasebut mung kedadeyan ing format digital amarga pandemi.

Miturut Corrado Peraboni, CEO IEG: "Partisipasi sing direkam sajrone acara kuartal pertama iki lan asil sing diraih, saka segi volume lan njaga rega sing ditrapake, nuduhake manawa kita bisa nyelehake wektu paling peteng ing pandemik iki, sing nyebabake pukulan abot kanggo pameran dagang ing saindenging jagad, ing mburi kita. Ing wulan Maret, kita nganakake pameran perdagangan internasional sing penting banget kanggo Grup kasebut, kayata Vicenzaoro lan Sigep, pembawa standar Made in Italy ing donya kanggo perhiasan lan panganan. Angka kasebut nuduhake manawa kita bisa ndeleng ngluwihi supaya bisa nggayuh tujuan lan tuwuh luwih maju.

EBITDA Grup, padha karo EUR 7.0 yuta, uga mundhak: + EUR 14.2 yuta dibandhingake kuartal sing padha ing 2021 nalika nyathet kerugian 7.2 yuta euro.
"Wulan sing bakal teka," tambah Peraboni, "bakal ndeleng pementasan berturut-turut saben acara ing portofolio IEG, kalebu acara biennial, lan iki minangka tandha apik liyane." Acara sing bakal teka kalebu RiminiWellness, Pengalaman Perjalanan TTG lan Ecomondo.
Wilayah kongres uga ditindakake kanthi apik: ing kuartal pisanan 2022, 12 kongres dianakake ing rong papan Palacongressi Rimini lan Pusat Konvensi Vicenza, ngasilake bathi gabungan 1.5 yuta euro lan nuduhake pemulihan 1.3 yuta euro dibandhingake karo sing padha. periode ing 2021.

FOKUS ING ITALIAN EXHIBITION GROUP

Italian Exhibition Group SpA, perusahaan saham gabungan sing kadhaptar ing Euronext Milan, pasar sing diatur lan dikelola dening Borsa Italiana SpA, kanthi fasilitas ing Rimini lan Vicenza, wis entuk kepemimpinan nasional sajrone pirang-pirang taun ing organisasi pameran dagang lan konferensi. Pangembangan kegiatan ing luar negeri - uga liwat usaha patungan karo penyelenggara global utawa lokal, ing Amerika Serikat, Uni Emirat Arab, China, Meksiko, Brasil lan India, contone - saiki ndeleng perusahaan kasebut ing antarane operator Eropa paling dhuwur ing sektor kasebut. .

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...