Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan France Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika lan Prancis Ngomong Kerjasama ing Pariwisata

gambar duweni saka Jamaika Kamentrian Pariwisata
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katon ing foto), menehi tanda tangan salinan Ketahanan Pariwisata lan Pemulihan kanggo Kelestarian lan Pembangunan Global - Navigasi COVID-19 lan Masa Depan, kanggo Duta Besar Prancis kanggo Jamaika, Yang Mulia Olivier Guyonvarch (katon ing tengah foto) sajrone telpon duweni ing kantor Mentri New Kingston bubar. Nggoleki yaiku Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, Donovan White.

Buku kasebut disunting dening Menteri Bartlett lan Profesor Lloyd Waller, Direktur Eksekutif Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Manajemen Krisis. Sajrone rapat kasebut, dheweke ngrembug babagan macem-macem bidang kerjasama antarane negara loro kanggo nyepetake pamulihan pariwisata, kalebu nguatake konektivitas udara, nambah kedatangan pengunjung saka Prancis lan ngupayakake kapentingan umum ing Pariwisata Lestari.

Wilayah kerjasama sing dibahas

The Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata saya tambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar