Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika dadi tuan rumah Forum Kebijakan Tingkat Tinggi OAS

Hon. Mentri Bartlett - gambar duweni saka Jamaika Tourism Ministry
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika ngumumake yen Jamaika bakal dadi tuan rumah forum kebijakan tingkat tinggi Organisasi Negara Amerika (OAS).

Pariwisata Jamaika Menteri Hon. Edmund Bartlett wis ngumumake yen Jamaika bakal dadi tuan rumah forum kabijakan tingkat dhuwur saka Organisasi Negara Amerika (OAS) minggu ngarep kanggo fokus ing njaga sektor pariwisata wilayah kasebut saka gangguan, kalebu resesi sing bakal teka.

Kanggo nandheske pentinge rapat kasebut, sing diwiwiti saka 20-21 Juli 2022, Menteri Bartlett ngumumake yen "utamane ana hubungane karo mbangun daya tahan ing antarane Usaha Pariwisata Cilik lan Sedheng. (SMTE) kanggo nahan bencana lan guncangan eksternal.

Dheweke uga nyathet yen "inisiatif pembangunan kapasitas bakal adoh banget amarga kita ngupayakake sektor kasebut ing mangsa ngarep" saka resesi sing bakal teka lan guncangan mbesuk liyane sing bisa diadhepi industri, nambahake "kita kudu bisa ngembangake kapasitas kita. kanggo nanggapi."

Negesake manawa katergantungan Karibia ing pariwisata "ora sabar karo diskusi apa wae babagan kabutuhan bangunan ketahanan iki," Menteri Pariwisata nyatakake yen SMTE ora bisa ngatur resesi sing bakal teka, industri pariwisata bakal ngrasakake efek lengkap saka iku.

Pak Bartlett ngandika SMTEs makili 80% saka stakeholder industri.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Sauntara kuwi, Menteri Bartlett ujar manawa rapat OAS bakal nyedhiyakake alat kanggo negara-negara sing ana ing sangisore payung kanggo mbantu ngatasi gangguan sing luwih apik, kalebu jinis iklim lan ekonomi. Acara kasebut diselenggarakake kanthi kolaborasi karo Asosiasi Hotel lan Pariwisata Karibia (CHTA).

Dheweke ujar manawa rapat rong dina kasebut bakal "nuduhake Jamaika minangka salah sawijining negara sing wis nindakake kanthi apik kanggo nyiapake para pemangku kepentingan kanggo bencana, kayadene pandemik," lan liya-liyane. Iki bakal mbutuhake diskusi babagan masalah kayata alangan lan tantangan sing diadhepi perusahaan pariwisata cilik, komunikasi krisis, alat perencanaan kesinambungan bisnis lan panyiapan Tim Tanggap Darurat Komunitas (CERT).

Menteri kasebut nyatakake yen diskusi tingkat dhuwur disponsori dening OAS kanthi dhukungan saka Amerika Serikat lan bakal ndeleng akeh negara sing diwakili ing acara kasebut, sing bakal dianakake ing Holiday Inn ing Teluk Montego.

Mentri Bartlett bubar kapilih dadi Ketua Komite OAS Antar-Amerika babagan Pariwisata (CITUR). Rapat para delegasi tingkat dhuwur minggu ngarep, minangka salah sawijining agenda pisanan nalika dadi Ketua.

Organisasi Negara-negara Amerika minangka organisasi regional paling tuwa ing donya, wiwit Konferensi Internasional Pertama Negara-negara Amerika ing Oktober 1889 nganti April 1890 ing Washington, DC

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...