Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika Rapat (MICE) News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika dadi tuan rumah SITE Global International Board of Directors

gambar duweni Jose Espinal, Pexels
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Nguatake posisine minangka salah sawijining tujuan wisata lan rapat utama ing donya, Jamaika wis siap kanggo entuk manfaat saka dadi tuan rumah Rapat Dewan Direksi Internasional kanggo Society for Incentive Travel Excellence (SITE) Global 20-23 Juni iki amarga negara pulo kasebut terus mbalek maneh pariwisata ing musim panas iki.

Dewan Direksi Internasional SITE kalebu perencana paling dhuwur ing bisnis perjalanan insentif saka negara-negara ing saindenging jagad, saka AS lan Kanada menyang Eropa, Mesir, China lan liya-liyane.

"Bisnis grup insentif minangka komponen penting ing sektor pariwisata sing ngasilake bathi sing larang kanggo mitra pemangku kepentingan lan ekonomi sakabèhé," ujare Direktur Pariwisata, Dewan Wisata Jamaika, Donovan White. "Kapilih dadi tuan rumah rapat internasional iki ing papan liya ing saindenging jagad saiki dadi kapercayan gedhe kanggo Jamaika dening perencana perjalanan insentif ing ndonya."

Manager, Groups & Conventions, Jamaica Tourist Board, John Woolcock, nambahake:

"Kita seneng banget bisa menang tawaran kanggo dadi tuan rumah grup internasional penting iki ing pulo Juni iki amarga bakal nuduhake keahliane karo kita, supaya Jamaika tetep dadi pasar lelungan insentif."

Saliyane nganakake rapat taunan, Dewan Direksi Internasional SITE bakal dianyari dening Dewan Wisatawan Jamaika babagan penawaran produk lan kemampuan kanggo pasar khusus iki. Bisnis pariwisata lokal sing nyedhiyakake layanan kanggo kelompok insentif uga bakal diundang kanggo rawuh lan jaringan karo perencana sing duwe potensi kanggo ngirim bisnis menyang pesisir kita. Papan Pariwisata Jamaika bakal njupuk grup SITE ing tur kanggo nampilake penawaran produk tujuan, supaya bisa sinau langsung babagan pengalaman pulau lan cara kerjane Jamaika karo mitra pemasok lokal kanggo ngrampungake program grup Insentif.

Presiden, SITE 2022 & Wakil Presiden, Grup Hotel AIC, Kevin Edmunds, menehi komentar, "Nalika kita pindhah menyang pasar pasca pandemi, SITE yakin penyebaran lelungan insentif bakal dadi luwih nyebar amarga perusahaan ngupayakake motivasi lan semangat maneh tim. . Kanthi akses sing gampang, infrastruktur sing apik lan daya tarik tujuan sing ora diragukan, Jamaika minangka tujuan sing sampurna kanggo menehi motivasi lan energi sing dhuwur. Papan SITE bungah banget bisa ketemu ing tujuan sing bener-bener motivasi iki.

Ing wulan Agustus 2021, Jamaika kanthi bangga dadi tujuan tuan rumah kanggo Forum SMART Tahunan Kapindho SITE US Midwest Chapter. Kira-kira 50 perencana perjalanan insentif padha teka lan saiki akeh sing adol Jamaika.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, mangga klik kene. Kanggo informasi luwih spesifik babagan rapat ing Jamaika, mangga klik kene.

Babagan Papan Wisata Jamaika 

Badan Pariwisata Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing adhedhasar ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga dumunung ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dumunung ing Berlin, Barcelona, ​​​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris. 
 
Ing taun 2021, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya,' 'Tujuan Keluarga Utama ing Dunia' lan 'Tujuan Pernikahan Utama ing Dunia' kanggo taun kaping pindho berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi 'Dewan Wisatawan Utama Karibia' kanggo 14 taun berturut-turut; lan 'Tujuan Utama Karibia' kanggo 16 taun berturut-turut; uga 'Destinasi Alam Paling Apik Karibia' lan 'Destinasi Wisata Petualangan Paling Apik Karibia.' Kajaba iku, Jamaika dianugerahi papat Penghargaan Travvy 2021 emas, kalebu 'Tujuan Paling apik, Karibia / Bahamas,' 'Tujuan Kuliner Terbaik -Karibia,' Program Akademi Agen Perjalanan Paling apik,': uga minangka TravelAge Kulon Penghargaan WAVE kanggo 'Papan Pariwisata Internasional Nyediakake Dhukungan Penasihat Perjalanan Paling Apik' kanggo 10 rekorth wektu. Ing taun 2020, Asosiasi Penulis Wisata Wilayah Pasifik (PATWA) menehi jeneng Jamaika minangka 'Tujuan Taun kanggo Pariwisata Lestari' 2020. Ing taun 2019, TripAdvisor® menehi peringkat Jamaika minangka Tujuan Karibia #1 lan Tujuan Paling apik #14 ing Donya. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur.

Kanggo rincian ing acara khusus mbesuk, wisata lan akomodasi ing Jamaika menyang situs web JTB utawa nelpon Jamaica Tourist Board ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan YouTube. Deleng blog JTB kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...