Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika ing Track kanggo Rekam Kedatangan Pengunjung ing 2022

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, wis nuduhake yen 2022 bakal dadi taun bersejarah kanggo sektor pariwisata, kanthi rekor kedatangan lan perjanjian groundbreaking.

Ing Presentasi Penutupan Debat Sektoral 2022/23 ing Parlemen wingi (14 Juni), Pak Bartlett nedahake manawa sawise ngluwihi tandha siji yuta pengunjung ing wulan Mei, proyeksi Kementerian kanggo 3.2 yuta pengunjung ing 2022 ana ing trek, lan Musim Panas 2022. bakal dadi panas paling apik ing sajarah pariwisata ing Jamaika.

Menteri kasebut ujar, "Ing pungkasan Mei, kita ngluwihi tandha siji yuta pengunjung kanggo taun iki, lan kita wis maju kanggo nggayuh proyeksi 2022 saka total pengunjung 3.2 yuta lan total pendapatan $ 3.3 milyar. ”

Menteri Pariwisata negesake manawa angka iki mung "isin US $ 400 yuta" saka angka pra-pandemik 2019, lan nambahake manawa "ing awal taun 2023 kita bakal bali menyang cathetan 2019" lan ngluwihi sing pungkasan. saka taun.

Dheweke negesake manawa "sadurunge 2024, kita bakal duwe 4.5 yuta pengunjung" lan entuk $ 4.7 milyar kanggo Jamaika kanthi bathi ijol-ijolan manca reged.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pak Bartlett nedahake yen:

Jamaika "ndeleng pratandha pemulihan sing apik banget."

Dheweke ujar maneh manawa industri pariwisata nyurung kebangkitan ekonomi pasca-COVID-19. Dheweke uga nyathet yen "Jamaika mimpin Karibia"kaya sing ana gandhengane karo pesenan penerbangan, nambahake manawa "tokoh kedatangan saka Badan Wisatawan Jamaika (JTB) menehi tandha manawa sektor kasebut mbuktekake daya tahan lan bali menyang kinerja pra-pandemi wis ana ing cakrawala."

Dheweke uga nyathet yen ing wulan Februari nganti Mei 2022, "kita ndeleng rekor kedatangan saka London," lan ing wulan Februari mung, "Jamaica ndeleng nomer paling dhuwur ing Inggris ing sejarah negara kanthi rekor 18,000 pengunjung sing teka ing Jamaika. .”

Mr. Bartlett "Data awal saka Institut Perencanaan Jamaika nuduhake manawa kedatangan singgah (Januari nganti Maret 2022) mundhak 230.1 persen dadi 475,805 pengunjung, lan kedatangan penumpang pelayaran udakara 99,798 dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur."

Sauntara kuwi, Menteri Bartlett negesake manawa "Emirates Airlines, maskapai paling gedhe ing Negara-negara Pesisir Teluk (GCC), adol kursi menyang Jamaika" nambahake yen "aturan iki, sing pisanan bersejarah kanggo Jamaika lan Karibia, mbukak gerbang saka Timur Tengah, Asia lan Afrika menyang pulo kita lan wilayah liyane.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...