Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean negara | wilayah Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Jamaika Ndhesek Diaspora Kanggo Investasi Saiki ing Pariwisata Lokal

Pariwisata kanggo nylametake Saint Vincent
Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nyengkuyung anggota Diaspora kanggo nandur modal ing sektor pariwisata lokal, sing terus nyurung pemulihan ekonomi Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

Ngomong wingi sajrone seri online 'Ayo Sambungake karo Ambassador Marks', Bartlett nyathet yen: "Kita duwe Diaspora kanthi kasugihan, pengalaman, kabisan, bakat, katrampilan, lan konektivitas karo komunitas. Kita kudu nandur modal ing pambentukan ibukutha lan perusahaan anyar ing Jamaika supaya Jamaika bisa mbangun kapasitas kanggo nanggapi panjaluk pariwisata.

Dheweke ujar manawa salah sawijining sektor utama sing mbutuhake investasi yaiku pertanian. Dheweke uga nuduhake Jamaika durung bisa ngasilake pasokan pertanian sing dibutuhake ing jumlah, volume, konsistensi lan ing titik rega sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake hotel kasebut.

"Elemen sabanjure sing ditindakake kanthi kuat yaiku mbangun kapasitas Jamaika ing jaman saiki lan pasca COVID-19 kanggo menehi luwih akeh babagan panjaluk pariwisata. Kita mbantah manawa pariwisata minangka industri ekstraktif amarga durung bisa nyukupi kabutuhan industri tetanèn," ujare Bartlett.

"Penting yen tingkat produksi lan output paling dhuwur kasedhiya ing kabeh wektu. Yen ora, mesthine kudu ditindakake, lan ana masalah bocor ing ekonomi. Kita nggabungake potensial kanggo nambah pola produksi ing negara kita, sing kudu didorong dening investasi utawa kemitraan publik-swasta. Dadi, kita uga butuh investasi ing manufaktur macem-macem barang sing dimanfaatake ing industri kasebut," ujare.

"Nalika kita ndeleng layanan liyane, kayata energi, komunikasi, finansial, asuransi, kesehatan, lan transportasi, milyaran dolar digunakake kanggo transfer pengunjung saka bandara menyang hotel lan atraksi. Investasi uga dibutuhake kanggo obyek wisata amarga pariwisata bisa nyukupi karep wong, lan dheweke lelungan kanggo nindakake iki, ”ujare Menteri.

Sajrone presentasi, dheweke uga ngumumake manawa Pamrentah Jamaika bakal nargetake investasi sing luwih dhuwur ing sektor kasebut.

"Aku rumangsa wis tekan tingkat ing jumlah kamar kanggo pariwisata massal, lan saiki kita pindhah menyang tingkat dhuwur. Dadi, bakal kapadhetan sing luwih murah lan luwih dhuwur, kanthi tarif saben dina rata-rata sing luwih dhuwur lan input sing luwih kuat babagan nilai tambah, "ujare.

Dheweke uga ngumumake yen Jamaika bakal dadi pionir Hari Ketahanan Pariwisata Global ing Dubai ing minggu-minggu sing bakal teka, sing disetujoni dening para pemangku kepentingan internasional.

"Jamaica uga menehi saran marang jagad yen tanggal 17 Februari, wiwit taun iki, jagad kudu ngaso lan mikir babagan pentinge mbangun daya tahan. Dadi, kita bakal madeg ing Dubai, sajrone Minggu Jamaika, Dina Ketahanan Pariwisata Global sing sepisanan. Kita wis duwe endorsement saka gatekeepers gedhe pariwisata ing donya - UNWTO, WTTC, PATA, lan OAS," ujare.

'Ayo Sambungake karo Ambassador Marks' ngidini anggota Diaspora bisa komunikasi langsung karo Duta Besar babagan masalah sing saling migunani lan tetep ngerti babagan kabijakan lan program Pemerintah, uga kegiatan Kedutaan Besar. Duta Besar Jamaika kanggo Amerika Serikat, Audrey Marks sok-sok digabung karo macem-macem tamu sing misuwur, kalebu menteri pemerintah, pejabat pemerintah AS, pemain kunci ing macem-macem organisasi lokal lan internasional, lan anggota penting saka Diaspora Jamaika.

Warta liyane babagan Jamaika

#jamaika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar