Airlines aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Jamaika nampa layanan udara charter anyar

Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, Donovan White nuduhake lensa karo Kapten QCAS Nidio Hernandez, Audley Shaw, Menteri Transportasi lan Pertambangan, Jamaika, lan Robert Montague, Anggota Parlemen St. Mary Western, ing Ian Bandara Internasional Fleming ing Ocho Rios. - gambar duweni saka Jamaica Tourist Board
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Opsi Penerbangan Tambahan kanggo Pelancong High End menyang Bandara Internasional Ian Fleming Ndhukung Pemulihan lan Pengembangan Pariwisata 

Jamaika seneng nampa pilihan liyane kanggo lelungan udara kanthi tekane pesawat charter non-stop QCAS Aero wingi saka Bandara Internasional Fort Lauderdale menyang Bandara Internasional Ian Fleming ing Ocho Rios, Jamaika. Layanan charter anyar iki khusus nargetake lelungan dhuwur-mburi lan nyedhiyakake akses gampang ing saindhenging pulo.menyang wilayah resort liyane kaya Portland.

"Aku seneng banget nampa penerbangan charter anyar iki menyang Ocho Rios dening QCAS," ujare Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, Donovan White, sing ana ing papan kanggo nampani penerbangan kasebut.

"Pilihan trep anyar iki kanggo lelungan kelas dhuwur langsung ndhukung pangembangan zona 'Jamaica Revere' sing digawe saka Oracabessa menyang Port Antonio nalika mbantu kita nerusake dalan kanggo pemulihan nalika kita mbangun maneh kanthi luwih lestari, luwih inklusif lan luwih tahan kanggo masa depan.”

Pesawat kasebut bakal mangkat saka fasilitas eksklusif QCAS ing Bandara Internasional Fort Lauderdale, adoh saka wong akeh lan lalu lintas komersial biasa. Kanthi 30 kursi ing pesawat turbojet sawijining, penumpang dijamin comfort maksimum ing kursi sing ngluwihi standar First-Class legroom legroom. Pengalaman pribadi bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan penumpang, kanthi saben tamu disuguhi omben-omben sing paling apik, pilihan menu sing sehat lan perhatian concierge pribadi saka check-in nganti tekan ing resort utawa villa.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Penerbangan kasebut nambah akses menyang Jamaika kanthi udhara lan ndhukung pemulihan lan pertumbuhan sektor pariwisata. Kanggo musim panas 2022, Jamaika prédhiksi kedatangan singgah luwih saka 800,000, utawa luwih saka 85% tingkat pra-pandemi 2019, kanthi pengeluaran tekan sing mandheg luwih saka $1.1 milyar utawa luwih saka 90% tingkat pra-pandemi 2019.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, mangga klik kene.

Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing dununge ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga ana ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dununge ing Berlin, Barcelona, ​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris. 

Ing taun 2021, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya,' 'Tujuan Keluarga Utama ing Dunia' lan 'Tujuan Pernikahan Utama ing Donya' kanggo taun kapindho kanthi berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi 'Dewan Wisatawan Utama Karibia' kanggo 14 taun berturut-turut; lan 'Tujuan Utama Karibia' kanggo 16 taun berturut-turut; uga 'Destinasi Alam Paling Apik Karibia' lan 'Destinasi Wisata Petualangan Paling Apik Karibia.' Kajaba iku, Jamaika dianugerahi papat Penghargaan Travvy 2021 emas, kalebu 'Tujuan Paling apik, Karibia / Bahamas,' 'Tujuan Kuliner Paling Apik -Karibia,' Program Akademi Agen Perjalanan Paling Apik,'; uga penghargaan TravelAge West WAVE kanggo 'Papan Pariwisata Internasional Nyediakake Dhukungan Penasihat Perjalanan Paling Apik' kanggo rekor kaping 10. Ing taun 2020, Asosiasi Penulis Wisata Wilayah Pasifik (PATWA) menehi jeneng Jamaika minangka 'Tujuan Taun kanggo Pariwisata Lestari' 2020. Ing taun 2019, TripAdvisor® menehi peringkat Jamaika minangka Tujuan Karibia #1 lan Tujuan Paling apik #14 ing Donya. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur.

Kanggo katrangan babagan acara khusus sing bakal teka, atraksi lan akomodasi ing Jamaika, bukak situs web JTB ing www.visitjamaica.com utawa hubungi Papan Wisata Jamaika ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan YouTube. Deleng blog JTB kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...