Jamaika Nampilake All-Star Line-Up kanggo Musim Panas 2024

Reggae Sumfest 2023 - gambar duweni reggaesumfest
Reggae Sumfest 2023 - gambar duweni reggaesumfest
ditulis dening Linda Hohnholz

Jadwal kalebu Reggae Sumfest, Dream Weekend, lan liya-liyane.

Kanthi lelungan kumpul kanggo Jamaika kanggo liburan musim panas,pulo sing ditresnani nuduhake jadwal acara sing rame kanggo musim kasebut. Line-up sing nyenengake bakal nggabungake musik, budaya, lan panganan sing paling apik ing pulo kasebut kanggo dinikmati warga lan pengunjung, kalebu acara tahunan. Reggae Sumfest saiki wis 31 taun.

"Kanthi macem-macem acara asli lan rame ing saindenging pulo, kita ngarepake musim panas sing nyenengake sing nuduhake budaya Jamaika sing paling apik," ujare Hon. Edmund Barlett, Menteri Pariwisata, Jamaika. "Minangka pionir ing macem-macem aspek pariwisata Karibia, kita wis siap kanggo nampa tamu anyar lan bali menyang pulo sing apik ing musim panas iki uga ing pungkasan taun. kanthi proyeksi nganti 4.5 yuta pengunjung ngasilake $ 5 milyar ing taun 2025. 

"Saliyane pesisir sing apik, banyu biru sing resik lan komunitas sing ramah, acara sing tetep ing musim panas iki bakal ngidini saben wong sing ngunjungi Jamaika kesempatan golek pengalaman sing paling cocog karo kabutuhan," ujare Donovan White, Direktur Pariwisata, Jamaika. 

Wiwit musim panas yaiku festival reggae paling gedhe ing Karibia, Montego Bay Reggae Sumfest (14-20 Juli). Acara sing paling diantisipasi ing pulo kasebut, sing narik pengunjung saka sak ndonya, bakal menehi penghormatan marang genre musik sing asale saka Jamaika kanthi pagelaran saka bakat Reggae sing paling dhuwur kalebu YG Marley, Capleton, lan superstar internasional Babyface, ditambah pesta bertema kaya Street Dance, a pertunjukan saka DJs ndhuwur lan budaya dancehall, lan Sumfest Kabeh Putih, prayaan immersive nampilaken hits musik throwback. 

Sorotan acara musim panas tambahan kalebu:

  • Juli 18, Festival Rum Jamaika: Pameran ing rum Jamaika sing misuwur ing donya, sing rasa sing nyenengake asale saka tebu sing ditanam ing lemah sing sugih mineral khusus ing pulo kasebut. Rum bakal dirasakake bebarengan karo masakan, seni, lan musik live Jamaika sing paling apik.
  • 2-5 Agustus, Portland Paradise Weekend: A extravaganza patang dina sing njupuk tamu ing lelampahan immersive saindhenging salah siji Surgo alam Jamaika. Pengunjung bisa nyana katelu liwat-the-top, kalebu lancehall-bahan bakar elektrik Vybz wengi, plus sayah dipandu dolan alam kaya mendaki kanggo Nanny Falls lan kecemplung total menyang nengsemake Portland lan pemandangan mixology. 
  • 2-6 Agustus, Ngimpi Wknd: pengalaman party paling gedhe Jamaika. Festival sing suwene seminggu iki nampilake musik langsung saka seniman lan DJ top ing genre kalebu dancehall, soca, hip hop lan pop.  
  • 2-6 Agustus, Weekend Paling Apik! : Enem acara unik, kalebu brunch sing nyenengake, pesta tari soca, lan perayaan pantai, disusun kanggo pengalaman pesta tujuan utama. Tamu bisa ngrasakake getaran paling apik ing pesisir pasir putih ing Ocho Rios. 

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...