Jamaika Natal ing Juli Show Set kanggo Open

natal - gambar duweni Monika saka Pixabay
gambar duweni Monika saka Pixabay
ditulis dening Linda Hohnholz

The Jamaika Pameran dagang taunan "Natal ing Juli" Kamentrian Pariwisata disetel kanggo ngrayakake ulang tahun kaping sepuluh taun iki ing papan paling gedhe nganti saiki, Arena Nasional ing Kingston, tanggal 11 lan 12 Juli.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, sing bakal menehi pidato ing upacara pembukaan ing Dina 1, nyatakake semangat kanggo acara kasebut.

"Natal ing Juli wis dadi acara landasan ing upaya kita kanggo nguatake hubungan antarane pariwisata lan manufaktur lokal. Nalika kita ngrayakake taun kaping sepuluh, kita bangga ndeleng kepiye tuwuh, nyedhiyakake platform sing apik kanggo para pengrajin lan produser sing duwe bakat kanggo nampilake sing paling apik ing Jamaika menyang pamirsa sing luwih akeh, "ujare.

Acara kasebut bakal nampilake macem-macem produk, kalebu solusi desktop, barang spa lan aromaterapi, dekorasi, sandhangan, seni rupa, perhiasan, cinderamata, panganan, lan produk sing digawe saka serat organik lan alami.

Bartlett nyengkuyung wong Jamaika lan entitas perusahaan kanggo rawuh ing acara kasebut lan njelajah "item hadiah buatan Jamaika asli" sing kasedhiya kanggo tuku utawa pesenan awal sadurunge musim Natal sing bakal teka.

"We are bungah kanggo welcome malah liyane exhibitors lan pengunjung kanggo National Arena, luwih nggedhekake impact saka inisiatif penting iki," tambah Bartlett.

Natal ing Juli bakal mbukak saka 9:00 kanggo 5:00 saben dina, karo pribadine media Emprezz Golding minangka host.

Acara kasebut minangka upaya kolaborasi saka Tourism Linkages Network, divisi saka Tourism Enhancement Fund (TEF), lan mitra, kalebu Jamaica Business Development Corporation (JBDC), Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA), Jamaica Promotions Corporation. (JAMPRO), lan Asosiasi Produsen lan Eksportir Jamaika (JMEA).

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...