Airlines aviation Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Jamaika nggedhekake antarane Teluk Montego lan Tampa

Presiden Bandara Otoritas Jamaika, Audley H. Deidrick (ing kiwa); CEO MBJ Airports Limited, Shane Munroe (kapindho saka kiwa); Direktur Pariwisata, Dewan Wisata Jamaika, Donovan White (telu saka kiwa); Odette Dyer, Direktur Regional, Papan Wisata Jamaika (papat saka kiwa); Kapten Paul Auman (telu saka tengen); Jamaika Hotel & Tourist Association Chapter Chair Montego Bay, Nadine Spence (kapindho saka tengen); Wakil Walikota Montego Bay Councillor, Richard Vernon (ing tengen) - gambar duweni saka Jamaica Tourist Board
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Layanan Non-Stop Nambah Aksesibilitas saka AS

Layanan anyar bakal nambah airlift Jamaika saka AS, pasar pariwisata paling gedhé, kanthi nyediakake 186 kursi saben pesawat.

Papan Pariwisata Jamaika ngumumake Frontier Airlines minangka operator internasional paling anyar sing mlebu ing Teluk Montego saka Bandara Internasional Tampa (TPA). Operator murah bakal miwiti mabur nonstop kaping pindho saben minggu antarane Montego lan TPA wiwit dina iki 24 Juni 2022.

Kanthi tekane, iki minangka kutha kaping lima ing Amerika Serikat saka ngendi Frontier bakal ngladeni Jamaika, dadi tujuan sing dikarepake. Kutha gateway liyane kalebu Philadelphia, Miami, Orlando lan Atlanta.

"Kita seneng banget dadi bagean saka rencana pertumbuhan lan ekspansi Frontier Airlines," ujare Direktur Pariwisata Jamaika, Donovan White.

"Kanthi sambungan anyar antarane wong sing lelungan saka Teluk Tampa, kita bakal nggawa luwih akeh pengunjung kanggo nemokake budaya unik, lanskap sing nyenengake lan wong sing ramah ing pulo kasebut."

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Pramugari ing penerbangan perdana Frontier Airlines saka Tampa menyang Teluk Montego kanthi bangga menehi hadiah merek Jamaika.

Montego Bay minangka ibukutha pariwisata Jamaika, minangka gerbang menyang macem-macem atraksi lan aktivitas kanggo saben jinis pengunjung. Kanthi pesisir wedhi putih sing glimmering lan sawetara keajaiban alam sing paling populer ing Jamaika, Teluk Montego nyedhiyakake akses sing gampang menyang wilayah resort liyane, kalebu srengenge sing misuwur lan pantai 7 mil ing Negril, Ocho Rios sing nggumunake lan atraksi terkenal kayata Dunn's River Falls, Pesona sepi saka South Coast, lan Surgo ayu Port Antonio.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, mangga klik kene.

Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing dununge ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga ana ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dununge ing Berlin, Barcelona, ​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris.   

Ing taun 2021, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya,' 'Tujuan Keluarga Utama ing Dunia' lan 'Tujuan Pernikahan Utama ing Donya' kanggo taun kapindho kanthi berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi 'Dewan Wisatawan Utama Karibia' kanggo 14 taun berturut-turut; lan 'Tujuan Utama Karibia' kanggo 16 taun berturut-turut; uga 'Destinasi Alam Paling Apik Karibia' lan 'Destinasi Wisata Petualangan Paling Apik Karibia.' Kajaba iku, Jamaika dianugerahi papat Penghargaan Travvy 2021 emas, kalebu 'Tujuan Paling apik, Karibia / Bahamas,' 'Tujuan Kuliner Paling Apik -Karibia,' Program Akademi Agen Perjalanan Paling Apik,'; uga penghargaan TravelAge West WAVE kanggo 'Papan Pariwisata Internasional Nyediakake Dhukungan Penasihat Perjalanan Paling Apik' kanggo rekor kaping 10. Ing taun 2020, Asosiasi Penulis Wisata Wilayah Pasifik (PATWA) menehi jeneng Jamaika minangka 'Tujuan Taun kanggo Pariwisata Lestari' 2020. Ing taun 2019, TripAdvisor® menehi peringkat Jamaika minangka Tujuan Karibia #1 lan Tujuan Paling apik #14 ing Donya. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur.

Kanggo rincian ing acara khusus mbesuk, wisata lan akomodasi ing Jamaika menyang situs web JTB utawa nelpon Jamaica Tourist Board ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest lan YouTube. Deleng blog JTB kene.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...