Jamaika ngumumake Akademi Gastronomi Pisanan sing Dibukak Taun Iki

Jamaika - gambar duweni Gordon Johnson saka Pixabay
gambar duweni saka Gordon Johnson saka Pixabay
ditulis dening Linda Hohnholz

Jamaika Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake yen Akademi Gastronomi pisanan ing Jamaika bakal beroperasi ing Pusat Konvensi Montego Bay ing pungkasan taun 2024.

Nalika ngumumake wingi (7 Juli), Menteri Bartlett ujar manawa akademi kasebut bakal dibukak "kanggo musim turis musim dingin taun iki."

Ngandika karo Pusat konvènsi wis gumunggung "pawon paling gedhe lan paling apik, biso dibantah ing Karibia,"Bakal temen dening restaurant gourmet bakal diadegaké uga ing pusat konvènsi minangka papan latihan kanggo siswa akademi.

Pambocoran kasebut digawe nalika Menteri Bartlett ngucapake selamat marang pengusaha Zelecia Smith amarga menehi tandha ulang taun kaping lima usaha kue Paris Ruby Gourmet, ing Pier 1.

"Kita bakal duwe wong enom kaya Zelecia dadi bagian saka iki, amarga kita ora mung saiki bakal nglatih koki eksekutif lan koki sous lan nyoba nggawe wong dadi pemain standar Michelin kanggo bisnis pangembangan masakan lan restoran gedhe, "ujare.

Kanthi ringkes ngomentari kinerja pusat konvensi, Pak Bartlett uga ngucapake selamat marang Direktur Eksekutif, Mureen James lan tim "amarga njupuk pusat konvensi sing dadi proposisi kalah kanggo kita lan sajrone nem sasi taun iki, dheweke wis nambah saben taun. proyeksi sepuluh persen."

Nuding iki minangka bukti potensial fasilitas kasebut, Menteri Bartlett nyoroti:

Papan direktur anyar dijenengi kanggo pusat konvensi wulan kepungkur lan Ketua Bertram Wright ujar, "ing agenda, iki minangka salah sawijining item prioritas sing bakal ditindakake."

Mbalik menyang Ms. Smith, Menteri Bartlett memuji dheweke kanggo semangat wirausaha, "kanggo ketekunan, ketekunan kanggo tujuan lan kasunyatan manawa sampeyan nuduhake yen wong enom sing duwe bakat, ketrampilan lan tekad, kanthi komitmen lan visi bisa tetep dadi jangka panjang.”

A mantan bankir, Ms. Smith nyerah karir ing finance kanggo nguber passion kanggo baking, spesialisasine ing fruitcakes, cheesecakes, puding roti lan roti gedhang.

Ing presentasi emosional, Ms. Smith nyritakake perjalanan dheweke nggawe produk Paris Ruby, sing diilhami dening pancake khusus ibune, lan ujar manawa tujuane yaiku supaya bisa kasedhiya ing internasional. "Akeh pengorbanan menyang Paris Ruby lan aku ora bisa nyerah, aku ora bisa nyerah," ujare karo nangis.

Ing babagan iki, Menteri Bartlett ngajak dheweke melu program Dana Peningkatan Pariwisata Kementerian (TEF)/EXIM Bank kanggo Usaha Pariwisata Kecil lan Menengah (SMTE), kanthi kasempatan entuk utangan $ 25 yuta sajrone limang taun ing patang taun. lan setengah persen kapentingan, kanggo expansion. "We are babagan upskilling, ngembangaken, mbisakake perusahaan cilik ing pariwisata dadi perusahaan gedhe ing wektu," ngandika.

Minangka panyengkuyung banget saka pameran dagang "Natal ing Juli" Jaringan Pariwisata lan acara promosi liyane sing dianakake dening TEF, Ms. Smith uga ngandhani babagan kepinginan kanggo nulungi wong sing giat liyane kanggo ngembangake bisnis lan dheweke ngundang sawetara manufaktur cilik supaya nuduhake papan dheweke lan entuk cahya sajrone acara perayaan.

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...