aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika Posisi dhewe dadi Gateway Timur Tengah menyang Karibia lan Ngluwihi

Jamaika dipanggonke dadi hub penerbangan utama sing nyambungake Timur Tengah lan negara-negara Levant ing Timur Cedhak menyang wilayah Karibia lan Amerika Selatan. Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett (kiwa) lan Menteri Luar Negeri lan Perdagangan Luar Negeri, Senator Hon. Kamina Johnson-Smith (tengah) bubar ketemu karo Ketua Emirates Airlines, Yang Mulia Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum kanggo ngrembug konektivitas udara antarane gateway Dubai lan wilayah Karibia lan Amérika Kidul, lan posisi strategis Jamaika minangka hub penerbangan regional. Diskusi kasebut ditindakake ing kantor pusat maskapai ing Dubai. Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Jamaika dipanggonke dadi hub penerbangan utama sing nyambungake Timur Tengah lan negara-negara Levant ing Timur Cedhak menyang wilayah Karibia lan Amerika Selatan. Diskusi ekstensif saiki lagi ditindakake, kanthi rembugan babak kapindho sing dianakake bubar ing Dubai karo Emirates Airline, operator paling gedhe ing Timur Tengah.

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, wis diskusi langsung karo Ketua Dubai World lan Emirates Airline, Yang Mulia, Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum.

"Tujuane yaiku kanggo ngetutake rapat pertama, sing positif banget, lan entuk tanggapan kaping pindho ing tingkat Ketua kanggo ngaktifake. Jamaika kanggo nemtokake kemungkinan panyambungan awal banget, "jelas Menteri Bartlett.

Dheweke nambahake manawa:

"Kita bisa nyedhiyakake data sing padhet, sing nuduhake yen Jamaika wis ana ing Timur Tengah ..."

"… sing cukup penting lan cukup kuwat kanggo nggawe pengaturan marketing sing ngidini lelungan menyang pulo kasebut, nanging luwih akeh supaya kita bisa mindhah lalu lintas saka Jamaika menyang wilayah liyane."

Menteri Luar Negeri lan Perdagangan Luar Negeri, Senator Hon Kamina Johnson-Smith lan Direktur Pariwisata, Donovan White uga melu rapat kasebut. Putaran rapat paling anyar ditindakake sawise diskusi anyar karo operator liyane kalebu Saudia lan Qatar Airways.

Menteri Bartlett uga nyatakake yen delegasi Jamaika uga duwe rembugan tindak lanjut karo pejabat saka Royal Jordanian Airlines. "Kita duwe rapat maneh karo wakil saka Royal Jordanian Airlines ing Amman, sing dadi rapat kaping pindho, sawise rapat karo Ketua lan tim," ujare.

Dheweke nerangake manawa langkah-langkah ditindakake kanggo nggunakake ibukutha Yordania minangka pusat utama. "Ana gerakan sing kuat banget kanggo nggunakake Amman minangka gerbang sekunder kanggo entuk akses menyang negara kayata Turki, Israel, Suriah, Libanon lan negara-negara ing wilayah kasebut, sing diarani negara Levant. Data kasebut ndhukung apa sing kita lakoni. Dadi, Papan Wisata Jamaika bakal ngetutake tim teknis, kalebu sing ngurusi perencanaan rute lan pengaturan komersial, supaya proses kasebut maju.

Katon ing FOTO: Jamaika dipanggonke dadi hub penerbangan utama sing nyambungake Timur Tengah lan negara-negara Levant ing Timur Cedhak menyang wilayah Karibia lan Amerika Selatan. Menteri Pariwisata Hon. Edmund Bartlett (kiwa) lan Menteri Luar Negeri lan Perdagangan Luar Negeri, Senator Hon. Kamina Johnson-Smith (tengah) bubar ketemu karo Ketua Emirates Airlines, Yang Mulia Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum kanggo ngrembug konektivitas udara antarane gateway Dubai lan wilayah Karibia lan Amérika Kidul, lan posisi strategis Jamaika minangka hub penerbangan regional. Diskusi kasebut ditindakake ing kantor pusat maskapai kasebut ing Dubai. Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika

#jamaika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar