Jamaika dadi tuan rumah paling gedhe ing CHTA Caribbean Travel Marketplace - Bartlett

Jamaika dadi tuan rumah paling gedhe CHTA Caribbean Travel Marketplace - Bartlett
HM CTM: Kanthi 1,000 pisanan saka 2,000 kamar sing direncanakake ing resort Princess Grand Jamaica ing Green Island, Hanover bakal diluncurake ing pertengahan 2024, operator, Princess Hotels and Resorts nggawe penampilan pemasaran lokal pisanan ing Hotel Karibia lan Asosiasi Pariwisata 42nd Caribbean Travel Marketplace (CTM42) acara perdagangan minggu iki ing Montego Bay Convention Center. Menteri Pariwisata, Hon Edmund Bartlett (tengah) seneng nampani anggota tim Putri sajrone nglewati lantai pameran dagang. Kene dheweke nuduhake wektu lensa karo (saka kiwa) Direktur Pariwisata, Donovan White; Direktur Penjualan lan Pemasaran Putri, Balai Kerine; Presiden Jamaica Hotel lan Asosiasi Wisatawan (JHTA), Robin Russell; Manager Sales Leisure kanggo Putri, Serene Lloyd; Presiden CHTA, Nicola Madden-Greig; Akting CEO & Direktur Jenderal CHTA, Vanessa Ledesma; Direktur Eksekutif JHTA, Camille Needham lan Direktur Eksekutif Jamaica Vacations (JAMVAC), Joy Roberts.
ditulis dening Harry Johnson

Kanthi kira-kira 1,200 delegasi saka luwih saka 45 negara, Pak Bartlett kandha, "Kita seneng banget karo tanggapan saka para panyedhiya lan para panuku, uga negara-negara ing wilayah kasebut sing wis sukses, bermakna lan pementasan sing paling gedhe iki. .”

Jamaika dadi tuan rumah acara penjualan unggulan saka Caribbean Hotel and Tourism Association (CHTA), Caribbean Travel Marketplace 42, saka 20-23 Mei, wis dipuji minangka "sukses sing apik" dening Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett.

Kanthi kira-kira 1,200 delegasi saka luwih saka 45 negara, Pak Bartlett kandha, "Kita seneng banget karo tanggapan saka para panyedhiya lan para panuku, uga negara-negara ing wilayah kasebut sing wis sukses, bermakna lan pementasan sing paling gedhe iki. .”

Menteri kasebut bungah banget ngerti manawa Pasar Wisata Karibia 42 duwe luwih saka 12,750 janjian sing dijadwalake karo pihak sing njelajah penandatanganan kontrak, kanthi nyathet yen "iku menehi tandha pemulihan lengkap pariwisata COVID-19 ing wilayah kita."

Dheweke ujar manawa acara kasebut, sing dianakake ing Pusat Konvensi Montego Bay, "nggawa ide anyar, kesempatan kanggo ndeleng praktik paling apik lan menehi dhukungan kanggo mbangun industri kasebut."

Kanthi pariwisata sing diakoni minangka nyawa ekonomi Karibia, Menteri Bartlett negesake manawa umume pulo mlaku luwih saka 40% saka katergantungan Produk Domestik Bruto (PDB) ing pariwisata, kanthi lapangan kerja lan ijol-ijolan manca utamane digawe dening industri "lan mulane. bagean gedhe saka investasi kita uga didorong dening pariwisata.

Dheweke negesake manawa saliyane kanggo mbangun kapasitas wong supaya bisa luwih apik, "kita uga kudu nggawe platform sing cocog kanggo nampilake aset sing kita duwe, lan Marketplace minangka kesempatan sing apik kanggo iki."

Presiden CHTA, Nicola Madden-Greig setuju yen "kabeh tanggapan nganti saiki luar biasa. Jamaika wis dadi tuan rumah sing paling apik lan kita nindakake pakaryan sing apik.

Dheweke ujar manawa akeh unsur anyar sing ditambahake ing nganyari Marketplace kaping 42, kalebu pertukaran kelompok MICE (Rapat, Insentif, Konferensi lan Pameran), kanthi jadwal khusus kanggo para perencana rapat. "Kita uga duwe trip kulawarga multi-tujuan pisanan, sing ngrayakake kasunyatan manawa kita nyoba nyurung pariwisata regional lan ngidini wong ngerti yen sampeyan teka ing Karibia, sampeyan bisa seneng luwih saka siji tujuan."

Dheweke ujar manawa transportasi udara sing apik saiki kasedhiya ngubungake St Lucia, Barbados, Jamaika lan menyang Cayman amarga terus berkembang.

Dheweke ujar manawa ana panjaluk gedhe kanggo pariwisata Karibia kanthi akeh wong sing kepengin nandur modal "nanging kita kudu siyap kanggo investasi kasebut; kita kudu bisa nggawe produk sing bener, terus menehi pengalaman sing bener, melu masyarakat lokal lan mesthekake yen pariwisata bisa digunakake kanggo kabeh wong.

Loro-lorone Menteri Bartlett lan Mrs. Madden Greig ngalem organisasi lan individu sing efforts nggawe acara sukses gedhe. Caribbean Travel Marketplace, acara perdagangan utama ing wilayah kasebut, diselenggarakake bebarengan dening Jamaica Tourist Board (JTB) lan CHTA, bebarengan karo macem-macem mitra pariwisata.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...