Jamaika Setengah Taun Ngrekam 2 Yuta Pengunjung

Jamaika - gambar duweni Robin Pierman saka Pixabay
gambar duweni Robin Pierman saka Pixabay
ditulis dening Linda Hohnholz

Data anyar nuduhake kedatangan pariwisata, dene data pungkasan taun 2023 negesake pertumbuhan pengunjung taunan ing Jamaika.

Jamaika wis nampa rekor rong yuta pengunjung nganti saiki ing 2024, luwih saka sing dilaporake sajrone Januari nganti Mei. Luwih nguatake posisine minangka salah sawijining tujuan wisata pulo sing unggul ing donya, data pariwisata pungkasan Jamaika kanggo taun 2023 uga nyathet rekor 4.1 yuta pengunjung lan nambah 25.5% saben taun ing total kunjungan dibandhingake taun 2022.

"Data pariwisata anyar kita minangka bukti daya tahan lan dhukungan saka mitra sing dihormati," ujare Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, Jamaika. "Miwiti bersejarah iki nganti 2024, uga kenaikan kedatangan sing misuwur ing taun kepungkur, minangka asil saka semangat sregep pulo kita uga macem-macem faktor kayata kursi maskapai tambahan, kamar hotel anyar, lan minat sing tambah akeh saka lelungan ing saindenging jagad. Nganti saiki, kita wis ngasilake $ 1.9 milyar ing taun iki lan ngarep-arep, kita bakal entuk meh $ 5 milyar kanggo ekonomi ing taun 2025 - nyumbang langsung kanggo kamakmuran pulo lan masarakat.

Sawise mumbul sing signifikan ing kedatangan pasca-pandemi, para wisatawan terus duwe ati ing pulo "One Love" ing taun 2023, utamane saka AS, sing teka munggah 16.2% dibandhingake karo 2022. Kabeh papat wilayah utama AS nglaporake a uptick gedhe ing lelungan tumuju Jamaika, karo Midwest nyathet Tambah 23.3%, West 16.8%, Kidul 15%, lan Northeast 14.5%. Mayoritas lelungan AS asale saka New York, kanthi luwih saka 350,000 warga New York sing ngunjungi pulo kasebut. Semangat Irie Empire State meh padha karo Floridians, 326,633 sing dibukak ing 2023.

Poised kanggo duwe salah siji saka plans wutah pariwisata paling ambisi ing Karibia, Jamaika bakal terus kanggo ndeleng influx saka pariwisata karo luwih saka 2,000 kamar hotel anyar samesthine kanggo nambah kapasitas pulo, karo kurban anyar saka Putri, Hard Rock Hotels. Rahasia lan Viva Wyndham sajrone rong taun sabanjure.

"Liwat promosi konsisten babagan kesadaran tujuan lan ekspansi atraksi lan pengalaman, Jamaika wis njaga posisine minangka permata makutha Karibia ing jaman pasca-pandemi iki," ujare Donovan White, Direktur Pariwisata, Jamaika. "Pulo sing ramah duwe pengaruh sing luar biasa lan bakal terus nampani para wisatawan ing saindenging jagad."

ABOUT JAMAICA WISATA PAPAN 

Dewan Turis Jamaika (JTB), didegaké ing taun 1955, minangka lembaga pariwisata nasional Jamaika sing dununge ing ibukutha Kingston. Kantor JTB uga ana ing Montego Bay, Miami, Toronto lan London. Kantor perwakilan dununge ing Berlin, Barcelona, ​​Roma, Amsterdam, Mumbai, Tokyo lan Paris. 

Ing taun 2023, JTB diumumake minangka 'Tujuan Pelayaran Utama ing Donya' lan 'Tujuan Keluarga Utama Donya' kanggo taun kaping papat berturut-turut dening World Travel Awards, sing uga dijenengi "Papan Wisatawan Utama Karibia" kanggo 15 taun berturut-turut, "Caribbean's". Tujuan Utama" kanggo taun kaping 17 berturut-turut, lan "Tujuan Pelayaran Utama Karibia" ing Penghargaan Perjalanan Dunia - Karibia. ,' 'Tujuan Paling apik - Karibia,' 'Tujuan Pernikahan Paling apik - Karibia,' 'Tujuan Kuliner Paling apik - Karibia,' lan 'Destinasi Pelayaran Paling apik - Karibia' uga loro Penghargaan Travvy perak kanggo 'Program Akademi Agen Perjalanan Paling apik' lan ' Best Wedding Destination – Sakabèhé.'' Iku uga ditampa a TravelAge Kulon Penghargaan WAVE kanggo 'Papan Pariwisata Internasional Nyediakake Dhukungan Penasihat Perjalanan Paling Apik' kanggo rekor kaping 12. TripAdvisor® rangking Jamaika minangka Destinasi Bulan Madu Paling Apik #7 ing Donya lan Tujuan Kuliner Paling Apik #19 ing Donya kanggo 2024. Jamaika minangka papan kanggo sawetara akomodasi, atraksi lan panyedhiya layanan paling apik ing donya sing terus nampa pangenalan global sing misuwur lan tujuan kasebut kanthi rutin ditingkat ing antarane sing paling apik kanggo dikunjungi ing saindenging jagad kanthi publikasi internasional sing bergengsi. 

Kanggo rincian babagan acara khusus sing bakal teka, atraksi lan akomodasi ing Jamaika, bukak situs web JTB ing www.visitjamaica.com utawa nelpon Jamaica Tourist Board ing 1-800-JAMAICA (1-800-526-2422). Tindakake JTB ing FacebookTwitterInstagramPinterest lan YouTube. Deleng blog JTB ing www.islandbuzzjamaica.com.  

About penulis

Linda Hohnholz

Editor ing pangareping kanggo eTurboNews adhedhasar ing eTN HQ.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...