Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airport aviation Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Jamaika Tekan Siji Yuta Mark

Wakil Walikota, Teluk Montego, Richard Vernon (ing kiwa); Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (kapindho saka kiwa); lan Direktur Pariwisata, Dewan Wisata Jamaika, Donovan White; menehi hadiah kanggo pengunjung sing mampir kaping sejuta Jamaika Brian Simmons (tengah) lan ibune Brian lan kanca lelungan, Monica Simmons (loro saka tengen) nalika mlebu menyang Bandara Internasional Sangster ing Montego Bay tanggal 15 Juni 2022. – gambar duweni saka Kamentrian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Panggonan Milestone Jamaika Cedhak Tekan Persinggahan Pra-Pandemik 2019 kanthi Sejuta Tekan Sabanjure Dikarepake ing Oktober

Nerusake pemulihan pariwisata sing kuat, Jamaika nampani tekan sing kaping sejuta kanggo 2022 dina iki. Tonggak penting iki dirayakake kanthi tekane Brian Simmons, sing ndharat ing Bandara Internasional Sangster Montego Bay (MBJ) ing pesawat JetBlue 1479 saka bandara JFK New York jam 9:22 esuk.

"Aku ora bisa luwih seneng utawa luwih bangga kanggo ngucapake salam marang Pak Simmons, pengunjung sing kaping sejuta sing teka ing taun iki, lan nampani dheweke menyang omah pulo sing apik banget."

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, nambahake: "Momen iki minangka bukti kapercayan sing ditampilake pasar ing Jamaika uga kekuwatan, daya tahan lan daya tarik produk pariwisata Jamaika nalika kita mbangun maneh kanthi kuwat."

Saliyane Menteri Bartlett, Direktur Pariwisata, Dewan Wisata Jamaika, Donovan White lan Wakil Walikota, Teluk Montego, Richard Vernon, ana ing tangan kanggo menehi tandha acara perayaan kasebut.

Sawise menehi sambutan sing nyenengake kanggo Brian lan ibune, Monica, Mentri Bartlett lan Direktur White ngumumake yen iki pisanan. pengunjung pulo bakal nampa trip bali kabeh-expenses-mbayar.

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (ing sisih kiwa) lan Direktur Pariwisata, Dewan Pariwisata Jamaika, Donovan White (kapindho saka kiwa) nyalami mandeg siji yuta Jamaika liwat pengunjung Brian Simmons (kapindho saka tengen) lan ibune Monica Simmons (ing sisih tengen) nalika mlaku menyang Montego Bandara Internasional Bay's Sangster tanggal 15 Juni 2022.

"Iki wusana cetha nduduhake sukses efforts Recovery Jamaika kang," ditambahaké Direktur Putih. "Kita wis nyumurupi wutah sing terus-terusan mundhak ing kedatangan singgah ing taun iki lan, pesenan musim panas luwih cepet ing 2019 dadi musim panas sing paling kuat sing wis kita alami."
 
"Apik banget ndeleng luwih saka siji yuta tamu sing wis ana ing taun 60 ikith Pengetan, kanthi akeh tekane wis entuk mung patang wulan kepungkur lan pangarep-arep yen kita bakal nampani persinggahan yuta sabanjure ing patang wulan sabanjure, "ujare Menteri Bartlett. "Kita ngajak kabeh wong kanggo njelajah pulo kasebut, nyambungake karo wong-wong kita lan sinau babagan budaya kita supaya dheweke kepengin bali maneh menyang Jamaika."

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, mangga klik kene.

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...