Jamaika Thanks Pengunjung karo Penawaran Khusus sawise Rekam Rawuh

Jamaika Thanks Pengunjung karo Penawaran Khusus sawise Rekam Rawuh
Jamaika Thanks Pengunjung karo Penawaran Khusus sawise Rekam Rawuh
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo nuduhake rasa syukur, Jamaika nawakake kesempatan kanggo tabungan loman kanggo para pengunjung sing pengin ngalami pesisir sing apik lan budaya immersive ing Jamaika sadurunge pungkasan taun.

Ing taun 2024, Jamaika wis nampa rong yuta pengunjung sing durung tau ana sadurunge sing duwe kesempatan kanggo nyekseni kaendahan lan semangat pulo kasebut.

Ing apresiasi, Jamaika ngluwihi promosi khusus "JAMGETAWAY", nawakake diskon nganti 65% ing 50 hotel sing dipilih ing enem wilayah resort.

"Kita wis ndeleng kunjungan sing durung tau ana ing taun 2023 lan 2024 lan saiki luwih cepet tinimbang target kanggo nggayuh limang yuta pengunjung taunan," ujare Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata. "Kanggo nuduhake rasa syukur, kita menehi kesempatan kanggo tabungan sing akeh kanggo para pengunjung sing pengin ngalami pesisir sing apik lan budaya immersive ing Jamaika sadurunge pungkasan taun."

"Jamaika minangka kebanggaan Karibia, mula apik banget kanggo menehi kesempatan kanggo para wisatawan kanggo nemu langsung," ujare Donovan White, Direktur Pariwisata, Jamaika. "Ora ana cara sing luwih apik kanggo nuduhake apresiasi kita tinimbang nyediakake tabungan kanggo para pengunjung sing kepéngin sunset Jamaika, masakan sing misuwur, musik, kopi lan rum Blue Mountain, uga pesisir sing resik. Getaran ing Jamaika bakal urip kaya sadurunge.

Jamaika nawakake macem-macem pengalaman tujuan sing sregep, lan kulawarga sing cocog kanggo kabeh jinis lelungan. Montego Bay minangka kaleidoskop budaya, sing nampilake panedhaan tujuan, petualangan ruangan, bar listrik lan klub. Lokal Jamaika liyane sing populer kalebu Ocho Rios, papan kanggo resor kulawarga kabeh, taman petualangan Mystic Mountain, lan grojogan Kali Dunn sing megah.

Negril minangka lambang istirahat. Kutha paling kulon ing pulo kasebut minangka papan perlindungan kanggo para penyayang pantai, sing misuwur amarga srengenge srengenge sing apik, pantai sing dawane 7 mil, lan tebing sing apik sing ndeleng banyu biru biru. Ing Pesisir Kidul sing tenang ing pulo kasebut, para pengunjung bisa santai ing Treasure Beach sing nggumunake utawa ndeleng sejarah pulo kasebut ing Port Antonio, sing diarani "swarga ing bumi" dening novelis James Bond Ian Fleming. Lan, mesthi, Kingston minangka ibukutha lan pusat warisan budaya pulo kasebut.

Tabungan ditrapake kanggo reservasi sing digawe antarane 15 Juni nganti 31 Juli 2024 kanggo tanggal lelungan antarane 1 September lan 1 Desember 2024. Tabungan bisa diakses liwat agen perjalanan utawa langsung online kanthi kode promosi JAMGETAWAY.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...