Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Jamaika dadi tuan rumah Konferensi & Pameran Internasional Tahunan

Jennifer Griffith - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Acara Juni 2022 Tujuane Narik Investasi ing Jamaika & Kontribusi menyang Sektor Pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

Wis dikenal minangka pimpinan ing industri pariwisata ing saindenging jagad, Jamaika bakal dadi sorotan ing tataran ekonomi global amarga dadi tuan rumah Juni iki ing Konferensi & Pameran Internasional 8th Organisasi Zona Bebas Dunia (AICE) 2022, sing pisanan dianakaké ing Karibia. Kabar kasebut diumumake minggu kepungkur sajrone upacara sing dituduhake sacara internasional saka ibukutha pariwisata negara pulo kasebut, Montego Bay.

"Kita ora bisa luwih seneng yen pulo kita dadi tuan rumah kanggo acara global sing penting iki," ujare Sekretaris Permanen, Kementerian Pariwisata, Jamaika, Jennifer Griffith, ngandika atas jenenge Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata, Jamaika. "Investasi penting banget kanggo pangembangan lan pertumbuhan sektor pariwisata sing terus-terusan amarga kita ngupayakake macem-macem produk pariwisata, nyedhiyakake luwih akeh pakaryan kanggo wong Jamaika lan narik luwih akeh pengunjung menyang pesisir ing mangsa ngarep."

Tema, 'Zona: Mitra Sampeyan kanggo Ketahanan, Kelestarian lan Kesejahteraan,' AICE 2022 Organisasi Zona Bebas Dunia bakal dianakake wiwit 13-17 Juni 2022, ing Pusat Konvensi Montego Bay. Acara limang dina bakal nggabungake pamicara kelas donya, praktisi zona bebas global, pembuat kebijakan, organisasi multilateral lan perwakilan bisnis, kanggo ijol-ijolan ide, pengalaman lan visi kanggo nggawe lingkungan perdagangan lan bisnis global sing luwih terpadu. Acara kasebut samesthine bakal nggawa luwih saka 1,000 pengunjung menyang Jamaika.

"Jamaika minangka tujuan investasi ing Karibia," ujare Senator Hon. Aubyn Hill, Menteri Perindustrian, Investasi lan Perdagangan, Jamaika, sing dadi pembicara utama ing konferensi pers kasebut. "Saiki kita duwe 213 pemangku kepentingan Zona Ekonomi Khusus sing ana ing 10 saka 14 paroki Jamaika. Data awal nuduhake yen Zona Ekonomi Khusus wis disetujoni lan sing diproses ing pulo kasebut, bakal nyedhiyakake lapangan kerja kanggo udakara 53,000 wong.

Dr Samir Hamrouni, CEO Organisasi Zona Bebas Dunia, ujar, "Karibia minangka wilayah penting kanggo Organisasi Zona Bebas Dunia. Zona Bebas ing kene nyumbang banget kanggo pertumbuhan ekonomi, lapangan kerja, penghasilan lan kamakmuran. Kita uga pracaya ana potensial kanggo wutah saka Free Zones ing wilayah iki. Iki minangka salah sawijining sebab utama kita milih Jamaika kanggo dadi tuan rumah edisi AICE sabanjure. Matur nuwun kanggo saben wong, Papan Wisata Jamaika, Otoritas Zona Ekonomi Khusus Jamaika, panitia penyelenggara lokal lan kabeh wong sing wis nulungi kita nggawa Konferensi iki menyang pulo kasebut kanggo aku lan kanca-kancaku.

Uga ngandika ing acara kasebut yaiku Christopher Levy, Ketua Otoritas Zona Ekonomi Khusus Jamaika (JSEZA). Kanggo ngrampungake program kasebut, sawijining video diputer kanggo ngluncurake konferensi kanthi resmi lan hadiah diwenehake marang individu penting sing kritis nggawa AICE menyang Jamaika. Acara kasebut dirawuhi dening pejabat lan media Jamaika lokal, dene media internasional melu meh kabeh.

Registrasi kanggo AICE ing Jamaika saiki mbukak ing www.AICE2022.com. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Jamaika, bukak visitjamaica.com.

Warta liyane babagan Jamaika

#jamaika

#asik

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar