Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Jamaika Mbalik maneh lan Siap Surge

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Mung sawetara dina sawise Jamaika nandhani ulang tahun kaping pindho konfirmasi kasus pertama virus COVID-19, Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett, wis ngumumake manawa kedatangan turis ing pulo kasebut bali menyang tingkat 2019.

"Sektor pariwisata bali ing trek karo liyane rekaman akhir minggu saka stopover rawuh, karo cedhak 35,000 pengunjung teka liwat Sangster lan bandara internasional Norman Manley digabungake, antarane ana 10. Maret lan Minggu 13. Maret," diterangno Mentri Bartlett.

Iki nomer ndhuwur gabungan 30,000 rawuh ing akhir minggu sadurunge, karo Sangster International accounting 27,000 pengunjung.

Jamaika terus dadi tujuan pilihan ing Karibia lan adhedhasar ramalan, Menteri Bartlett ujar "kita ngarepake yen Maret iki bakal dadi sing paling kuat babagan kedatangan wiwit pandemi ngganggu pariwisata ing saindenging jagad ing taun 2020 lan kita ngarepake luwih saka 200,000 sing teka. Jamaika kanggo sasi iki.

Dheweke nyathet yen sektor pariwisata kudu miwiti mbalek maneh kanthi tingkat sing luwih cepet Ekonomi Jamaika terus mbukak kanthi relaksasi langkah-langkah COVID-19, lan ing wektu sing padha njaga protokol kesehatan lan safety dhasar.

Sawise tur singkat ing Bandara Internasional Sangster dina Minggu, 13 Maret kanggo mirsani aliran penumpang, Menteri Bartlett nambahake: "Kita kudu ndeleng nyepetake ekspansi, utamane ing pungkasan tekan kanggo mesthekake yen ana stasiun imigrasi liyane lan uga. manawa sistem distribusi ngidini para pengunjung ngliwati terminal kanthi lancar."

Pak Bartlett ujar manawa dheweke nggunakake kunjungan Minggu kanggo ndeleng prasarana lan lansekap kanthi tliti babagan persiapan sing ditindakake supaya lingkungan bisa nggambarake kehangatan lan keramahan sing khas. Tujuan Jamaika.

Angka tekane pulo kasebut bakal mundhak luwih akeh amarga tambah udhara.

American Airlines bakal nambah rute liyane menyang Jamaika nalika miwiti penerbangan mingguan saka Austin, Texas menyang Montego Bay tanggal 4 Juni, mabur pesawat 76 kursi ing dina Sabtu.

Babagan sub-sektor pelayaran, Pak Bartlett nampani bali saka porting omah Marella Explorer 2 ing Teluk Montego nganti saiki (Senin 14 Maret).

Dheweke nyathet yen dheweke bakal ketemu karo pejabat pelayaran kanggo mesthekake yen siklus kasebut terus. "Sawise homeporting maneh ing Montego Bay bakal menyang Port Royal lan bakal bali maneh ing siklus lengkap saben minggu, amarga Marella teka ing Montego Bay kanggo akhir minggu lan pindhah menyang pelabuhan liyane ing Karibia," Menteri Bartlett digarisake.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar